Abonnement virtuele juridische afdeling / interim jurist

U krijgt regelmatig juridische kwesties op uw bord, maar u heeft geen ruimte voor een jurist in vaste dienst. De IT-jurist biedt haar diensten aan tegen een gereduceerd tarief, wanneer u frequent opdrachten hebt. Daarbij kunnen wij u zowel in-house als op afstand bedienen.

Als virtuele juridische afdeling, kunt u ieder moment via e-mail of telefoon terecht bij De IT-jurist met uw vragen. Afhankelijk van de omvang van de opdracht, krijgt u zoveel mogelijk meteen een advies, een scan (van een overeenkomst, offerte of van algemene voorwaarden) of een contract. U betaalt voor deze dienst een maandelijks abonnementstarief en krijgt korting op onze diensten.

De juristen van de IT-jurist zijn ook op interim- of projectmatige basis beschikbaar. Zij zijn dan op tijdelijke basis op uw locatie voor een of meerdere dagen per week werkzaam. Wanneer u een tijdelijke vervanger of projectmatig extra IT-juridische mankracht nodig heeft, kan de IT-jurist u uitstekend van dienst zijn. De tarieven zijn gereduceerd, afhankelijk van de omvang van de opdracht.