Juridische diensten

De juridische diensten van de IT-jurist zijn zeer veelzijdig. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van contracten. Denk aan overeenkomsten, algemene voorwaarden en verklaringen. Wij wijzen niet alleen op risico’s en aansprakelijkheden, maar denken graag mee over het zo eenvoudig exploiteren of inkopen van IT-producten.

Verder schuift de IT-jurist graag aan bij onderhandelingen, zo nodig met een van onze IT-deskundigen. Onze werkwijze daarbij valt te omschrijven als constructief meedenken en is gericht op het creëren van een win-win situatie. De IT-jurist is erop gericht om innoveren en ondernemen zoveel mogelijk te faciliteren, zonder haar klanten op te zadelen met risico’s.

De IT-jurist levert juridisch advies in diverse formaten. Uiteraard kunnen wij een uitgebreide adviesrapportage schrijven, maar liever geven we concreet hands-on advies waar u direct iets mee kunt. De weg naar een antwoord op uw vragen staat open via e-mail, telefoon en zo nodig een gesprek aan tafel.