11
Dec
2014

Advies voor juridische adviseurs

Als jurist (advocaat, notaris, bedrijfsjurist, etc.) kunt u niet op alle rechtsgebieden specialist zijn. Bovendien volgen de ontwikkelingen binnen het IT-recht elkaar in hoog tempo op en is kennis op dat terrein steeds meer gevraagd. Intellectuele eigendomsrecht, privacyrecht en webwinkelrecht zijn echter complete vakgebieden.

Wanneer u wilt sparren over vragen op het gebied van het IT-recht, is De IT-jurist een uitstekende partner. Wij helpen u graag met het oplossen van de IT-juridische vraagstukken waar u zelf niet uitkomt. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van licentieovereenkomsten, het overdragen van intellectuele eigendomsrechten, het registreren van merken, het opstellen van exploitatieovereenkomsten, SLA’s, onderhoudsovereenkomsten, algemene voorwaarden, privacyreglementen, etc.

U kunt uw klanten rechtstreeks naar ons doorverwijzen, maar natuurlijk ook zelf het klantencontact behouden. Wij hebben reeds menige advocaat, notaris en bedrijfsjurist voorzien van ondersteuning. Omdat wij ons uitsluitend bezig houden met IT-recht en niet met andere rechtsgebieden, hoeft u zich geen zorgen te maken voor uw positie richting uw klant.

Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op om eens nader kennis te maken.